Marcel schuift aan bij het pop-updiner
 
  • De Bubbel
  • Blog: lees een verhaal

Marcel schuift aan bij het pop-updiner

Wat gebeurt er als totale vreemden plots tegenover elkaar staan? In november speelt PS|theater de voorstelling De Bubbel op het Lammermarktplein. Voorafgaand aan de voorstelling dagen we bezoekers uit om te onderzoeken in welke bubbel zij zelf leven. Tijdens een speels pop-updiner in Marktsteeg 10 dineren zij met een onbekende. Een van de gasten was Marcel ten Hooven. Hij vertelt hoe het hem verging:

"Met een vreemde aan tafel schuiven en spontaan meer dan een uur met hem/haar een gesprek voeren? Ik moet er niet aan denken. Al te zeer zou ik vrezen voor pijnlijke stiltes of voor de onaangename ontdekking dat degene die tegenover jou zit de PVV aanhangt, Thierry Baudet een interessante intellectueel vindt of in Friese Zwarte-Pietfans een herleving van het Verzet ziet (dan weet u nu ook in welke bubbel ik mij bevind). En dat je dan nog anderhalf uur te gaan hebt. En daarbij komt: een tikkeltje verlegen ben ik wel. Toch heb ik al die weerstanden en aarzelingen overwonnen en ben aangeschoven bij het pop-updiner van PS|theater. Mij wachtte een aangename verrassing. Na die anderhalf uur was het echt jammer dat ik het gesprek met Margot, mijn tafelgenote, moest afbreken om naar de voorstelling te gaan. De tijd was omgevlogen. Alleen vraag ik me, nu ik er nog eens over nadenk, wel af of het wellicht zo'n geslaagde ontmoeting was omdat wij ons zo'n beetje in dezelfde bubbel bevonden."

Pop-up restaurant: dineer met een onbekende! 
In welke bubbel leef jij eigenlijk? Om hier achter te komen bieden we bezoekers aan De Bubbel de kans om voorafgaand aan de voorstelling te dineren met onbekenden. Tijdens een speels driegangendiner ontmoet je mensen die je anders wellicht niet snel zou tegen komen en ontdek je in welke bubbel je zelf leeft. Het pop-up diner vindt plaats van 18.00 tot 19.30 uur aan de Marktsteeg 10, voorafgaand aan de voorstelling. 

Ook je eigen bubbel doorbreken en meedoen aan het pop-updiner? Bestel hier je kaarten>

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK