Vrijwilligers

Word vrijwilliger bij PS|theater en help mee bij onze locatieproducties

De producties van PS|theater zijn niet mogelijk zonder onze vrijwilligerscrew. We zijn altijd op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Van het bouwen van decor tot het helpen bij de crewlunch en van kaartcontrole tot parkeerwacht, er is genoeg te doen! 


Vrijwilligers Welcome In My Backyard

PS|theater dompelt zich onder in de wereld van internationale werknemers op het Leiden Bio Science Park. Bij verschillende bedrijven worden de makers met open armen onthaald. De vele verrassende ontmoetingen en inspirerende (levens)verhalen leveren het materiaal voor de voorstelling Welcome in My Backyard (12 juni t/m 5 juli). 

Jij kunt daar een 'rol' in spelen! 

Voor enkele repetitiedagen en alle voorstellingen zijn we op zoek naar betrokken vrijwilligers om het publiek te begeleiden en onze makers te ondersteunen. Verder speelt een heerlijke maaltijd ook een rol in deze voorstelling en daarbij kunnen we ook handjes gebruiken.  

Repetitieperiode: 
Op onderstaande dagen repeteren wij graag met jullie. Fijn als je bij je beschikbaarheid kunt aangeven op welke dagen/ dagdelen je zou kunnen. De repetitiedagen zijn: 
5, 6, 7, 8, 9, 10 en 11 juni             

Voorstellingen:
We spelen op woensdag, donderdag en vrijdag en steeds twee keer per dag: om 12:00 uur en om 18:30 uur. Bij de middagvoorstellingen om 12:00 zijn vrijwilligers aanwezig van +/- 10:30- 14:00 Bij de avondvoorstellingen om 18:30 zijn vrijwilligers aanwezig van +/- 17:00- 21:00. De voorstellingsdagen zijn: 

12, 13, 14 juni
18, 19, 20 juni
26, 27, 28 juni
3, 4, 5 juli

Ben jij op meerdere voorstellingsdagen beschikbaar, neem je graag verantwoordelijkheid en wil je graag een bijdrage leveren aan deze voorstelling? Mail dan direct vrijwilligers@pstheater.nl voor meer informatie. 

Op Facebook zijn we een groep begonnen voor onze PS|crew: vrijwilligers, medespelers en teamleden van PS. We zullen er nieuwtjes delen over onze plannen voor het komende jaar, uitnodigingen voor de betrokkenenborrel etc. Lid worden kan via de link: 

 

 
PS|crew : groep voor vrijwilligers, medespelers en andere teamleden
Besloten groep ยท 6 leden
Lid worden
dit is een groep voor vrijwilligers, medespelers en andere mensen die meewerken aan voorstellingen van PS|theater. Hier vind je informatie over het wo...
 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK