Annette schuift aan bij het pop-updiner

Annette schuift aan bij het pop-updiner

Wat gebeurt er als totale vreemden plots tegenover elkaar staan? In november speelt PS|theater de voorstelling De Bubbel op het Lammermarktplein. Voorafgaand aan de voorstelling dagen we bezoekers uit om te onderzoeken in welke bubbel zij zelf leven. Tijdens een speels pop-updiner in Marktsteeg 10 dineren zij met een onbekende. Een van de gasten was Annette ter Haar. Zij vertelt hoe het haar verging:

"Of we zin hadden in een popupdiner? En dan niet met zijn 2-en lekker tafelen maar je bubbel uit, eten met onbekenden en daarna naar de try-out. Dat is het leuke van ambassadeur van PS|theater zijn. Ze verrassen je telkens weer en zo leer je langzamerhand je stad steeds beter kennen. In het nieuwe atelier en hotspot aan de Marktsteeg nam ik plaats tussen prachtige foto’s van Karina en Jan Wolkers. Ze zag er heel gezellig uit, de dame met wie ik aan tafel zat. We kenden elkaar niet, maar daar kwam in notime verandering in. Zij woonde met veel plezier in Alphen en werkte in Leiden, ik woon en werk om de hoek van de Lammermarkt. Haar wieg stond in Gouda, de mijne in Den Helder. We hadden allebei niet veel met poeha, waardeerden de kleine, simpele dingen in het leven en kwamen erachter dat we genoeg hadden meegemaakt om de Ander met mededogen en vriendelijkheid tegemoet te treden. Hilarisch werd het toen we onszelf moesten kiezen uit een stapel fotootjes van volslagen onbekenden. Zij was zorgzaam en we kozen voor haar een man met kind op de arm. En voor mij kozen we een stoere zwarte man: onafhankelijk en een ode aan de twee Antilliaanse vriendinnen van mijn moeder met wie ze mij opgevoed heeft! En als je nou helemaal niks met dit soort ervaringen hebt, ga dan gewoon voor het eten want dat was uit de kunst."

Pop-up restaurant: dineer met een onbekende! 
In welke bubbel leef jij eigenlijk? Om hier achter te komen bieden we bezoekers aan De Bubbel de kans om voorafgaand aan de voorstelling te dineren met onbekenden. Tijdens een speels driegangendiner ontmoet je mensen die je anders wellicht niet snel zou tegen komen en ontdek je in welke bubbel je zelf leeft. Het pop-up diner vindt plaats van 18.00 tot 19.30 uur aan de Marktsteeg 10, voorafgaand aan de voorstelling. 

Ook je eigen bubbel doorbreken en meedoen aan het pop-updiner? Bestel hier je kaarten>

Annette schuift aan bij het pop-updiner

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK