PS maakt in tijden van Corona (2020)
 

Ook de medewerkers van PS|theater zaten afgelopen periode thuis. Vanuit onze huiskamers bleven we nieuwe liedjes, verhalen, podcasts en meer maken. Zo waren we in tijden dat we elkaar niet konden ontmoeten toch een beetje bij jou.

'Lied op maat'.

Heeft de buurvrouw net een baby gekregen? Zouden je ouders deze maand hun diamanten huwelijk vieren? Heeft je dochter haar diploma gehaald? Wij schrijven een lied voor hem of haar. Omdat iedereen in deze tijd een beetje positiviteit kan gebruiken, schrijven wij voor degene die het nodig heeft een lied. Ken jij iemand aan wie je een lied wil opdragen? Laat het weten via publiciteit @ pstheater.nl

Morgen - Lied op maat #8
03 -07-2020

Rian Evers schreef (samen met Ralf Gerriste) een liedje geschreven voor iemand die slecht tegen prikkels kan; dus een heel lief, rustig wiegeliedje voor grote mensen. Luister je mee?

met dank aan: Herjo

Morgen

Let it love - Lied op maat #7
11-06-2020


Een (bitterzoet) liefdeslied voor een stel dat hun bruiloft niet door zag gaan in tijden van Corona...

Let it love

Dank ik je mooi - lied op maat #6
04 06 2020

Een lied voor iedereen die iemand wil bedanken omdat hij of zij altijd paraat staat...

Dank ik je mooi

Troost in de tuin - Lied op maat #5
18-05-2020


Het lied op maat #5 is voor Paulien. Ze is voorgedragen door vriendin Alina. Paulien heeft aan de rand van Zoeterwoude een Zorgboerderij. In deze crisistijd moet zij haar "hulpboeren" missen. Indertijd heeft zij alles opgezet en geregeld voor de zorgboerderij aangezien haar man, de boer niet meer volwaardig boer kon zijn na een aantal heupoperaties. Na het overlijden van haar man een paar jaar geleden moest zij alleen haar schouders eronder zetten, inmiddels gelukkig wel met één van haar zonen in het bedrijf.

Rian schreef voor Paulien een eerbetoon aan de tuin, waar de tijd niet langer meetelt en het hele jaar door troost geoogst kan worden.

Troost in de tuin

Vlinderdrang - Lied op maat #4
11-05-2020

Een lied voor een echtpaar dat binnenkort 40 jaar getrouwd is en hun feest niet door kan laten gaan. Daarom special voor hen: een ode aan de liefde.

Vlinderdrang

You and the sand - Lied op maat #3
30-04-2020

Dit is een lied voor Amy, dochter van Roland. Amy's leven is drastich veranderd door de huidige situatie. En dat is niet altijd gemakkelijk.

You and the sand

Headstrong - Lied maat #2
23-04-2020

Rian Evers maakte opnieuw een 'Lied op maat'

Dit lied is voor Eline. "Ze werkt keihard thuis en dat valt helemaal niet altijd mee met een chronische aandoening. Desondanks werkt ze keihard om meer inclusie te bevorderen op de universiteit van Leiden. Ik ben enorm trots op haar. Zij verdient daarom een lied." aldus haar vriendin Britt.

Ken jij iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken? Laat het ons weten. En wie weet maak jij volgende week iemand gelukkig met een 'Lied op maat'.

Is er iemand uit je omgeving die hard doorwerkt en veel ballen in de lucht houdt? Stuur dit lied dan door.

Headstrong

Als het straks weer kan - Lied op maat #1
15-04-2020

Rian Evers schrijft elke week een 'lied op maat'. Het eerste lied is 'Straks als het weer kan' geschreven voor de schoonmoeder van Elvera Visser. Zij kreeg voor de corona crisis een herseninfarct, en nu kunnen ze haar niet bezoeken. Ze wilde haar schoonmoeder een hart onder de riem steken, nu ze zover op afstand zitten. 
Bij wie kun jij nu niet langs? Stuur dit lied door en steek hem of haar een virtuele hart onder de riem.

Als het straks weer kan

17-04-2020
'Een ode aan de wacht'

In ieder huis zit iemand die werkt of wacht. Wat gebeurt er als je wacht?

Regie-assistent Marijn Maurits was aan het wachten en kwam tot een ontdekking.
Luister je mee? Ontdek wat Marijn tegen kwam terwijl ze wachtte.

Een ode aan de wacht

Spoorlaan
14-05-2020
Godelieve Meijers


Iedereen is thuis
al dagen
al weken

in zeker 541 huizen

Spoorlaan

Zij werkten mee

  • Rian Evers

  • Tijs Huys

  • Marijn Maurits

  • Godelieve Meijers

  • Julia Schmitz

  • Pepijn Smit

  • Erica Smits

PS maakt in tijden van Corona (2020)
 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK