Ons Hart (2016)
 

Ons Hart is een hartverwarmend en ontroerend portret over liefde en eenzaamheid. PS|theater put daarvoor uit verhalen van mensen aan het begin en aan het einde van hun liefdesloopbaan: studenten en ouderen.

Waar de een op de sociëteit of op Tinder naarstig op zoek is naar de liefde van zijn leven, kwam de ander hem of haar tegen op de Leidse 'stijfselbaan'. Ons Hart gaat over wie voor het eerst vlinders voelt en over wie weet hoe het is om niet meer verliefd te zijn. Over een liefde van zes dagen versus een liefde van zestig jaar.

Theatermakers Wil van der Meer en Rian Evers voegen nieuwe nummers toe aan de oneindige stapel liefdesliedjes en breakup songs die er al zijn en brengen met Ons Hart een ode aan de liefde.

Compilatie Ons Hart

Zij werkten mee

 • Pepijn Smit

  Regie

 • Wil van der Meer

  Spel, tekst en muziek

 • Rian Evers

  Spel, tekst en muziek

 • Pepijn Doornenbal

  Muziek

 • Jeroen Wals

  Muziek

 • Erica Smits

  Dramaturgie

 • José van Beek

  Licht- en decorontwerp & techniek:

Ons Hart (2016)
 

Tekst: Rafaëlle Kwakkel (stage)
Co-regie: Marijke Hessels
Geluid: Nina Kraszweska,
Kostuums: Roos Smith
Ensemble: Jenny, Kitty, Leonie, Edwina, Matsie, Jan, Dries, Danielle, Julia, Pauline, Laurens, Sam, Mirco, Stephan, Annemieke, Arthur, Sterre, Nienke, Sanne, Pim, Renee, Tim, Nynke

Ons Hart (2016)
Ons Hart (2016)
Ons Hart (2016)

In de media

Voorbije liefde als tweedehands jurk

Artikel in de Mare

Artikel in de Mare over de voorbereidingen op Ons Hart

Lees verder in de Mare

Ontroerende kwetsbaarheid in ode aan de liefde

Recensie 8 Weekly

"Alles bij elkaar is Ons Hart een bijzonder sympathiek gebrachte verzameling van menselijkheid, die bovendien gespeend is van elk cynisme. De term feel good doet er geen recht aan. Feel great zou de beste bewoording zijn."

Lees verder op 8Weekly

Over de liefde toen en de liefde nu

Recensie Theaterkrant

"..het liefdevolle spel van Wil van der Meer: moeiteloos schakelt hij van onzekere man naar uitbundig boodschappende vrouw met een vet Leids accent. Ieder karakter krijgt kleur en warmte. "

Lees verder op Theaterkrant

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK