WIJ ZIJN DE STAD
 

Een uniek levensgroot gezelschapsspel waarin de levensloop van Leidenaren op de kaart wordt gezet!

WIJ ZIJN DE STAD is een levensgroot gezelschapsspel waarin jij de pion bent. Met het paspoort van een net geboren baby in je ene hand en een dobbelsteen vol met kansen in de andere hand, bewandel je de levensloop van deze Leidenaar. Van het plusklasje op de basisschool tot de kansen op de arbeidsmarkt, van een klein misdrijf tijdens de puberteit tot een ingrijpende gebeurtenis op latere leeftijd. Stap in de schoenen van Fleur, Edino, Isaya, Henkie of een van de andere Leidenaren en ontdek of er zoiets bestaat als gelijke kansen.    

Kaarten

Kaarten kosten 10,00  euro en zijn inclusief koffie/thee en een stukje taart.

Koop kaarten >

Let op:
Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid mogen je enkel welkom heten op vertoon van je plaatsbewijs, identiteitsbewijs én coronatoegangsbewijs in de vorm van een geldige QR-code (geprint of op je mobiele telefoon). Het coronatoegangsbewijs is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Kijk hier voor meer informatie en hoe je een cornatoegansbewijs krijgt.

Ontmoet Bram Paters

Speeldata

Bestel je kaarten

Theater Ins Blau

  • Haagweg 6, Leiden

Partners

WIJ ZIJN DE STAD
WIJ ZIJN DE STAD

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK