Over PS|theater

PS|theater is het stadsgezelschap van Leiden dat, onder artistieke leiding van Pepijn Smit, theaterproducties maakt over hoe we nu in de stad samenleven.

PS|theater speelt voorstellingen op unieke plekken in de stad: van de Pieterskerk tot De Kooi en van Begraafplaats Groenesteeg tot Park Matillo. Bij de voorstellingen maak je kennis met verhalen over de stad en over stadsgenoten die je nog niet eerder hoorde. De stad is dus  onderzoeksgebied, werkterrein, podium en partner.

Voor WIJ ZIJN… trekken wij naar de omliggende gemeenten van Leiden: Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude. We gaan op zoek naar de ziel van deze dorpen en haar inwoners. Samen met de bewoners vragen wij ons af hoe we verbonden zijn met de plek waar we wonen. Wat zorgt ervoor dat je je ‘Leidenaar’, ‘Zoeterwoudenaar’, ‘Leiderdorper’, ‘Voorschotenaar’ of ‘Oegstgeestenaar’ voelt?

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK