Safia schuift aan bij het pop-updiner
 
  • De Bubbel
  • Blog: lees een verhaal

Safia schuift aan bij het pop-updiner

Wat gebeurt er als totale vreemden plots tegenover elkaar staan? In november speelt PS|theater de voorstelling De Bubbel op het Lammermarktplein. Voorafgaand aan de voorstelling dagen we bezoekers uit om te onderzoeken in welke bubbel zij zelf leven. Tijdens een speels pop-updiner in Marktsteeg 10 dineren zij met een onbekende. Een van de gasten was Safia Jahangier. Zij vertelt hoe het haar verging: 

"Het voelde wat onwennig om voorgesteld te worden aan een vreemde, wetende dat hij/ zij jouw enige gesprekspartner is tijdens het diner. In eerste instantie dacht ik veel gemeen te hebben met mijn tafelpartner; die tevens in de culturele sector werkt en ongeveer dezelfde leeftijd heeft. (Beiden merkten we op dat we ons in een bubbel bevinden waar we veel verschillende mensen tegenkomen). Dankzij het vragenspel dat op tafel lag, kwamen we ook verschillen tegen. Zoals het feit dat ik een carrièreswitch gemaakt heb en als ondernemer werk. Zij bewonderde dat maar weet nog niet wat ze precies wil. En: ik woon met plezier in Leiden, terwijl zij serieuze emigratieplannen naar Italië heeft, dat vond ik wel interessant!

Zo zaten we een diner lang gezellig te kletsen over mooie vakantieplekken, dromen, onze idealen maar ook frustraties. Ik heb het idee dat ik mijn tafelpartner na dit diner beter ken dan mijn eigen buren!" 

 

Pop-up restaurant: dineer met een onbekende! 
In welke bubbel leef jij eigenlijk? Om hier achter te komen bieden we bezoekers aan De Bubbel de kans om voorafgaand aan de voorstelling te dineren met onbekenden. Tijdens een speels driegangendiner ontmoet je mensen die je anders wellicht niet snel zou tegen komen en ontdek je in welke bubbel je zelf leeft. Het pop-up diner vindt plaats van 18.00 tot 19.30 uur aan de Marktsteeg 10, voorafgaand aan de voorstelling. 

Ook je eigen bubbel doorbreken en meedoen aan het pop-updiner? Bestel hier je kaarten>

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK