René schuift aan bij het pop-updiner

René schuift aan bij het pop-updiner

Wat gebeurt er als totale vreemden plots tegenover elkaar staan? Voorafgaand aan De Bubbel dineren onbekenden met elkaar in ons pop-uprestaurant en onderzoeken in welke bubbel zij zelf leven. Een van de gasten was René Lignac. Hij vertelt hoe het hem verging:

" In een sfeervolle knusse omgeving die al uitnodigde je bubbel te verlaten, schoof ik aan tafel waar ik mij voorstelde aan m'n disgenoot. Bij voorbaat wist ik dat ik een voor mij onbekend persoon zou treffen en vroeg mij af of een van ons er moeite voor zou moeten doen het gesprek gaande te houden.............niets van dat alles!  Zeer geanimeerd en verrassend waarbij het heerlijke eten zeker een stimulerende rol speelde.

Vanaf het eerste moment kwamen we in een sneltrein terecht die maar geen station tegen kwam......we hadden een soort gretigheid elkaar te bevragen. Maar nodigden elkaar blijkbaar ook uit om te vertellen, te delen. We hadden wat je noemt een klik. En wat een leuke ervaring is dat dan, om onvoorwaardelijk te antwoorden met de intentie zo volledig mogelijk te zijn, wat eigenlijk door de tijdsdruk niet of nauwelijks lukt.

We hadden gedeelde interesses over het mooie Italië, aangenaam eten, ons beider werk. Braken onze hersens over de fotootjes die bij je leven zouden kunnen passen en kwamen nog net toe aan de sleutelbosvraag waar we met gemak nog een uur over hadden kunnen kletsen. Hartstikke leuk intitiatief als voorloper op de voorstelling!"

René schuift aan bij het pop-updiner

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK