De Atlas is thuis
 
  • Nestelaar
  • Wijkprojecten
  • Blog: lees een verhaal

De Atlas is thuis

De laatste blog van Rafaëlle Kwakkel over de Pieterswijk

De Atlas is thuis

Na vier weken onderzoek is de keet geruisloos van de hoek van de Doezastraat verdwenen, op weg naar de Raamsteeg: de Atlas is thuis. 

Wie afgelopen vrijdag of één van de eerdere vrijdagen een buurtborrel in de villa bezocht, heeft kunnen meemaken wat een virtuoos zingend verhalenverzamelaarster, een dekenfortarchitect/legokastelenbouwer en een schrijvende keukenprinses samen zoal bekokstoven: een zonnebadende krokodil op het dak van een villa, een mysterieuze geurkamer, de belevenissen van een straatpastor, een apple crumble met pindakaas en kaneelstok, een spoor van kattenpootjes volgen naar een huis in een huis, het sprookje van een Prei in Klapperland, waar het soms tropisch stormt, de thigmofilie van Midas Dekkers, gevolgd door een blues over thuiszijn met Walter op mondharmonica – u heeft of had het kunnen beleven tijdens de laatste Pieterswijkborrel.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK