WIJ ZIJN…
 

Op zoek naar het dorpsgevoel van...

WIJ ZIJN wordt helaas uitgesteld.
Vanwege de ernst van de huidige besmettingscijfers en de nieuwe coronamaatregelen hebben wij besloten om de voorstellingen WIJ ZIJN in Zoeterwoude, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest en Leiden te verplaatsen naar februari en maart 2021.

Met WIJ ZIJN… willen wij zoveel mogelijk dorpelingen en stadsbewoners betrekken bij de voorstelling en ‘live’ samenbrengen. Juist in deze tijd vinden wij dit belangrijk. Maar met de ernst van de huidige besmettingscijfers in Nederland vinden wij het als theatergezelschap niet verantwoord om reisbewegingen van theatermakers, betrokkenen en publiek in gang te zetten. Met pijn in ons hart hebben we daarom besloten niet in november in de vier dorpen te spelen.

Heb je kaarten gekocht?
Samen met de locaties waar we WIJ ZIJN spelen, zoeken we naar vervangende data in februari en/of maart 2021. Zodra de nieuwe speeldata bekend zijn, ontvang je hierover een bericht. Je kunt je kaart(en) kosteloos omboeken naar een andere datum. 

Wil je dit liever niet?

Je kunt je (kaart)en omzetten ook in een donatie aan PS|theater.
Mail naar publiciteit@pstheater.nl ovv donatie WIJ ZIJN. Vermeld ook via welk e-mail adres de kaarten gekocht zijn. 

Je krijgt je geld voor je gekochte kaart(en) terug.
Mail naar publiciteit@pstheater.nl ovv geld terug WIJ ZIJN. Vermeld ook via welk e-mail adres de kaarten gekocht zijn.

Houd moed en hopelijk zien we je volgend jaar bij WIJ ZIJN…

Wat maakt Zoeterwoude tot Zoeterwoude? Wat mag nooit verloren gaan in Leiderdorp? Wanneer komt Voorschoten nog samen? En wie is een echte Oegstgeestenaar? 

PS|theater is op zoek naar het dorpsgevoel van Zoeterwoude, Leiderdorp, Voorschoten en Oegstgeest. Met een fikse dosis nieuwsgierigheid en de nodige vooroordelen spraken theatermakers Julia, Rian en Tijs de afgelopen maanden met allerlei dorpelingen over het leven in de vier dorpen aan de rand van Leiden.

Van de geboren en getogen Zoeterwoudenaar Rob en de de net gearriveerde Ayman. Van ijsboerin Nel tot voetballer Sarah. Van Hans, Leiderdorper in hart en nieren, tot de net gearriveerde familie Al Nator, van de 93 jarige Gonny tot de 24 jarige Rodney. Van de typische Voorschotenaar Aad tot de 5 jarige Esmee, van de kunstenaars op Berestein tot de 18 jarige Chimene. Van melkboer Henk uit Oegstgeest tot de international Lisa, van de 81 jarige Anna tot beauty queen Yazzmine.

Al deze verhalen en mensen komen samen in WIJ ZIJN... een theatervoorstelling en gezelschapsspel inéén die van za 31 okt t/m zo 22 nov te zien is in de vier dorpen. Samen met het hele dorp wordt het leven in het dorp gevierd en bevraagd.

Speeldata

februari /maart 2021

Zoeterwoude, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest

Partners

WIJ ZIJN…
WIJ ZIJN…
WIJ ZIJN…

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK