WIJ ZIJN ZOETERWOUDE
 

Op zoek naar het dorpsgevoel van Zoeterwoude

Wat maakt Zoeterwoude tot Zoeterwoude? Wat mag hier nooit verloren gaan? Wanneer komt het dorp nog samen? En op welk moment voel jij je een echte Zoeterwoudenaar? 

PS|theater is op zoek naar het dorpsgevoel van Zoeterwoude. Met een fikse dosis nieuwsgierigheid en de nodige vooroordelen spraken theatermakers Julia, Rian en Tijs de afgelopen maanden met allerlei dorpelingen over het leven in Zoeterwoude. Van de geboren en getogen Zoeterwoudenaar Rob tot de net gearriveerde Ayman, van ijsboerin Nel tot voetballer Sarah. Al deze verhalen en mensen komen samen in WIJ ZIJN ZOETERWOUDE. Een theatervoorstelling en gezelschapsspel in één, waarin samen met het hele dorp het leven in Zoeterwoude gevierd en bevraagd wordt.

Het dorpsfeest en de wielerronde mogen niet verloren gaan. We zijn dan met de familie bij elkaar. Ook de kinderen die elders wonen komen terug om die dag samen te vieren Esther

WIJ ZIJN ZOETERWOUDE
 

Speeldata

vr 12 t/m zo 14 feb

Bestel je kaarten

Muziekcentrum

  • Schenkelweg 6, Zoeterwoude

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK