WIJ ZIJN LEIDERDORP
 

Op zoek naar het dorpsgevoel van Leiderdorp

Wat maakt Leiderdorp tot Leiderdorp? Wat mag hier nooit verloren gaan? Wanneer komt het dorp nog samen? En op welk moment voel jij je een echte Leiderdorper? 

PS|theater is op zoek naar het dorpsgevoel van Leiderdorp. Met een fikse dosis nieuwsgierigheid en de nodige vooroordelen spraken theatermakers Julia, Rian en Tijs de afgelopen maanden met allerlei dorpelingen over het leven in Leiderdorp. Van de geboren en getogen Leiderdorper Hans tot de net gearriveerde familie Al Nator, van de 93 jarige Gonny tot de 24 jarige Rodney. Al deze verhalen en mensen komen samen in WIJ ZIJN LEIDERDORP. Een theatervoorstelling en gezelschapsspel in één, waarin samen met het hele dorp het leven in Leiderdorp gevierd en bevraagd wordt.

Wat is het vooroordeel over Leiderdorp? Het is een duf dorp. Een forenzendorp. Het is niet eens een vooroordeel, het is gewoon zo. Carla

WIJ ZIJN LEIDERDORP
 

Speeldata

vr 26 t/m zo 28 feb

Bestel je kaarten

Sport- en recreatiecentrum De Does

  • Amaliaplein 40, Leiderdorp

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK