WIJ ZIJN DE STAD
 

Het is nu 2022. Als je vandaag de dag een jongen bent, zet dan vier ogen op de dobbelsteen. Als je een meisje bent, zet je er drie.

WIJ ZIJN DE STAD is een levensgroot gezelschapsspel waarin jij de pion bent. Met het paspoort van een net geboren baby in je ene hand en een dobbelsteen vol met kansen in de andere hand, bewandel je de levensloop van deze Leidenaar. Van het plusklasje op de basisschool tot de kansen op de arbeidsmarkt, van een klein misdrijf tijdens de puberteit tot een ingrijpende gebeurtenis op latere leeftijd. Stap in de schoenen van Fleur, Edino, Isaya, Henkie of een van de andere Leidenaren en ontdek of er zoiets bestaat als gelijke kansen.    

Het komende jaar willen we het spel maandelijks spelen op plekken en met mensen die met het thema te maken hebben: bij onderwijsinstellingen, welzijnsorganisaties, woningbouwverenigingen, buurtcentra en op andere plekken. Weet jij een perfecte plek om dit spel te spelen? Of ken jij een organisatie waar dit gespeeld moet worden? Wil je het zelf met je collega's, vrienden, familie, vereniging spelen? Laat het dan weten door ons een e-mail te sturen.

Kaarten

Kaarten kosten 10,00  euro en zijn inclusief koffie/thee en een stukje taart.

Koop kaarten >

De Watergasbriek is een oud gebouw zonder verwarming. Neem warme kleding mee.

Door dit spel hoorde ik de verhalen achter de cijfers. Een leuke, inspirerende en leerzame middag! speler Wij zijn de stad

WIJ ZIJN DE STAD
 
WIJ ZIJN DE STAD
WIJ ZIJN DE STAD
WIJ ZIJN DE STAD

Kansloper: hét bordspel nav WIJ ZIJN DE STAD

Samen met het levensgrote bordspel Wij zijn de stad ontwikkelden wij ook een keukentafelversie van het spel: Kansloper.

Dit spel is nu te koop voor 37,50 via deze link
 

WIJ ZIJN DE STAD

Luister alvast naar de proloog

 

Ontmoet Bram Paters

Speeldata

Bestel je kaarten

Watergasfabriek

  • Papegaaisbolwerk 18-20, Leiden

Wij zijn de stad is een project van:

WIJ ZIJN DE STAD
 

Concept en research: Julia Schmitz, Pepijn Smit, Erica Smits, José Warmerdam-van Beek Regie en tekst: Pepijn Smit Spel: Uriah Havertong, Iris van Lieshout, Abdallah Omar Mohamed, Marijn Maurits Vormgeving: José Warmerdam-van Beek Projectleiding en podcasts: Rian Evers Productie: Marijn Maurits Met dank aan: de vertellers, donateurs WIJ ZIJN DE STAD

Partners

WIJ ZIJN DE STAD
WIJ ZIJN DE STAD

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK