WIJ ZIJN DE STAD
 

Het is nu 2021. Als je vandaag de dag een jongen bent, zet dan vier ogen op de dobbelsteen. Als je een meisje bent, zet je er drie.

Vanwege de nog steeds geldende Covid maatregelen is het speelmoment van zondag 23 januari a.s. is komen te vervallen

Heb je een kaartje gekocht? Dan ontvang je automatisch een e-mail. Zelf contact met ons opnemen kan natuurlijk ook via publiciteit@pstheater.nl

WIJ ZIJN DE STAD is een levensgroot gezelschapsspel waarin jij de pion bent. Met het paspoort van een net geboren baby in je ene hand en een dobbelsteen vol met kansen in de andere hand, bewandel je de levensloop van deze Leidenaar. Van het plusklasje op de basisschool tot de kansen op de arbeidsmarkt, van een klein misdrijf tijdens de puberteit tot een ingrijpende gebeurtenis op latere leeftijd. Stap in de schoenen van Fleur, Edino, Isaya, Henkie of een van de andere Leidenaren en ontdek of er zoiets bestaat als gelijke kansen.    

Het komende jaar willen we het spel maandelijks spelen op plekken en met mensen die met het thema te maken hebben: bij onderwijsinstellingen, welzijnsorganisaties, woningbouwverenigingen, buurtcentra en op andere plekken. Weet jij een perfecte plek om dit spel te spelen? Of ken jij een organisatie waar dit gespeeld moet worden? Wil je het zelf met je collega's, vrienden, familie, vereniging spelen? Laat het dan weten door ons een e-mail te sturen.

Kaarten

Kaarten kosten 10,00  euro en zijn inclusief koffie/thee en een stukje taart.

Koop kaarten >

Let op:
Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid mogen je enkel welkom heten op vertoon van je plaatsbewijs, identiteitsbewijs én coronatoegangsbewijs in de vorm van een geldige QR-code (geprint of op je mobiele telefoon). Het coronatoegangsbewijs is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Kijk hier voor meer informatie en hoe je een cornatoegansbewijs krijgt.

WIJ ZIJN DE STAD
WIJ ZIJN DE STAD
WIJ ZIJN DE STAD

Luister alvast naar de proloog

 

Ontmoet Bram Paters

Speeldata

Het speelmoment van zondag 23 januari a.s. is komen te vervallen

Watergasfabriek

  • Papegaaisbolwerk 18-20, Leiden

Partners

WIJ ZIJN DE STAD
WIJ ZIJN DE STAD

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK