Wij, PS|theater
 

Openluchttentoonstelling Wij, PS|theater - 10 jaar thuis in Leiden

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat we neerstreken in Leiden. We ontmoetten Selma uit de Kooi en Diederik van Minervahuis Palmzicht, hoorden verhalen van onze overbuurman Piet en de net gearriveerde Baha, maakten voorstellingen op het Lammermarktplein en in de Meelfabriek. Al 10 jaar lang is Leiden onze inspiratiebron, proeftuin, ons podium en thuis. 

Op het Garenmarktplein, het nieuwste plein van Leiden, maken we je deelgenoot van onze avonturen in de stad. In een openluchtentoonstelling met scènefoto’s en audioportretten met bezoekers, theatermakers en andere betrokkenen, nemen we je mee in 10 jaar PS|theater in Leiden.

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw blik op de stad
We hebben een speciaal programma ontwikkelt waarin wij  samen met Leidenaren op zoek gaan naar de verhalen in en over de stad die nog niet verteld zijn. Dit doen we doormiddel van het WIJ ZIJN LEIDEN-spel. Dit spel speel je op een vrijdagmiddag met een van de makers van PS|theater op de Garenmarkt of in het PS|huis. Samen brengen we in kaart welke plekken, onderwerpen en mensen we nog moeten ontdekken. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Meld je aan via dit formulier of via julia@pstheater.nl.

 

Luister hier naar de audioportretten met de bezoekers, theatermakers en andere betrokkenen;

Speeldata

Doorlopend te zien van za 19 sep t/m zo 18 okt
Garenmarktplein, Leiden
gratis toegang

Garenmarktplein, Leiden

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK