Voorstelling Bio Science Park
 

Hoe staat Leiden in verbinding met de rest van de wereld? PS|theater trekt in 2019 naar het Bio Science Park en maakt een voorstelling over reizen en thuiskomen.

Hoe staat Leiden in verbinding met de rest van de wereld? In 2019 houdt PS|theater zich bezig met 'De wereldse stad'. Het Leidse Bio Science Park is een poort naar de wereld. Niet alleen door het onderzoek en de producten die van hier hun weg naar de wereld vinden, maar ook door de vele expats en internationale studenen die voor werk of studie naar Leiden komen. De theatermakers van PS|theater gaan op zoek naar de verhalen van deze mensen van over de hele wereld. Zij lopen mee met de directeur en de receptionist, de lab-medewerker en de schoonmaker, ze schuiven aan in de kantine en interviewen cliënten en patiënten. Deze verhalen komen samen in een voorstelling over reizen en thuiskomen, die van 12 juni tot en met 7 juli 2019 te zien is op het Bio Science Park. 

Speeldata

12 juni t/m 7 juli

BIo Science Park

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK