Rian gaat De Straat Op!
 

Koptelefoon concert door Rian Evers & friends op diverse plekken in Leiden in juli, augustus en september

Afgelopen maanden gingen voor veel mensen mooie plannen in rook op, werd er met vallen en opstaan vanuit huis gewerkt en was een bezoek aan dierbare familieleden en vrienden niet vanzelfsprekend. Muzikant Rian Evers vroeg inwoners van Leiden en omliggende gemeenten mensen te nomineren die een muzikaal steuntje in de rug verdienen. Voor deze mensen werd ‘een lied op maat’ gemaakt. Het resultaat is een prachtige en uiteenlopende serie Nederlandse en Engelstalige liedjes voor geliefden, familieleden en vrienden. Liedjes voor verliezers, doorzetters en dromers.

Tijdens De Straat Op zijn deze ‘Liedjes op maat’ live te horen. Rian Evers trekt samen met een groep muzikanten langs flats en pleintjes, straten en hofjes en zingt je vanuit de PS|theater bouwkeet een muzikale hart onder de riem toe. Haal een koptelefoon, kies een plekje in de zon en droom weg bij de mooiste liedjes! 

Rian Gaat De straat Op! is ook te zien tijdens het Wat Nu? Theaterfestival.

Lied op maat

Ken jij iemand die je een 'Een lied op maat' wil geven?

Heeft de buurvrouw net een baby gekregen? Zouden je ouders hun diamanten huwelijk vieren? Heeft je dochter haar diploma gehaald? Wij schrijven een lied voor hem of haar. Omdat iedereen in deze tijd een beetje positiviteit kan gebruiken, schrijven wij voor degene die het nodig heeft een lied. Ken jij iemand aan wie je een lied wil opdragen? Laat het weten.

Rian gaat De Straat Op!
Rian gaat De Straat Op!
Rian gaat De Straat Op!

Speeldata

zaterdag 11 juli
13.00u Theehuis Noord
14.00u Theehuis Noord
16.00u Diamantplein

diverse plekken in Leiden

Zij werkten mee

 • Rian Evers

  tekst, compositie, zang, gitaar

 • Tim Barrie

  toetsen

 • Giorgoss Pandis

  drums

 • Pepijn Doornenbal

  bas

Rian gaat De Straat Op!
 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK