Grens
 

PS|theater keert terug op Park Matilo! Van 11 tot en met 15 september speelt Grens, een coproductie van het Nieuw Utrechts Toneel en PS|theater. 

In de zomer van 2018 vinden Greg en Floor een slapende man onder hun tuintafel. Ze geven de man een kop koffie en een boterham en nodigen hem uit in hun huis. Hij is professor, operazanger, dakloos en sinds twee dagen op zoek naar zijn zoon. Greg en Floor besluiten de man te helpen en bieden hem onderdak. Maar naarmate de tijd verstrijkt en de man zich steeds meer thuis begint te voelen, vragen Greg en Floor zich af hoe lang hij eigenlijk nog blijft…

De zomervoorstelling Grens gaat over de vraag wie “wij” zijn. Waar houdt wij op en begint de ander? Zijn wij lijnentrekkers of ontdekkingsreizigers? Bouwen we muren of bruggen? En waarom?

Deze muzikale locatievoorstelling speelt op de Limes: de oude Romeinse grens die ooit de beschaving tegen de barbaren beschermde. Een grens die inmiddels onzichtbaar onder Park Matilo door kronkelt. Hij verbindt de Leidenaren met het verleden, maar ook met elkaar. Precies op die lijn neemt het publiek plaats. Om te kijken, te eten en te spreken, soms met elkaar en soms tegen elkaar.

Na afloop van de voorstelling dineren alle toeschouwers tezamen in het decor, aan een vijftig meter lange tafel. We serveren een bijzonder eigentijds driegangendiner, geïnspireerd op de oude Romeinse keuken.

Grens

Kaarten en info

Duur voorstelling + diner: 3,5 uur
Ticketprijs wo/do/zo: €40
Ticketprijs vr/za: €43,50
Kaarten via deze link (verkoop via Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal)

Het Nieuw Utrechts Toneel

Het NUT heeft een succesvolle traditie van zomerse voorstellingen en spannende diners op bijzondere locaties. Eerder maakten ze Geluk, Weg, Geheim, De Denderende Tijd en Terug, naar De Kersentuin. Grens belooft nog grappiger & grimmiger te worden. Mis het niet!

Grens
Grens
Grens

Speeldata

incl. driegangendiner

Bestel je kaarten

Park Matilo

 • Besjeslaan, Leiden

Met:

 • Grens

  Wil van der Meer

  Spel

 • Grens

  Tijs Huys

  Spel

Grens
 

Concept & tekst: Greg Nottrot & Floor Leene
Spel: Greg Nottrot, Floor Leene, Wil van der Meer, Tijs Huys, Pascal van Hulst
Regie: Daniël van klaveren

Partners

Grens
Grens
Grens

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK